Τον τελευταίο καιρό

Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη να προστατευτούμε από τους αδίστακτους διαρρήκτες.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ στην Άνω Νέα Σμύρνη τσιγγάνα.



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χθες από των κ. Χρήστο κάτοικο της οδού Αμισού στην Άνω Νέα Σμύρνη τσιγγάνα (δεν είχε τα χαρακτηριστικά της τσιγγάνας μετά των έλεγχο της αστυνομίας αποδείχτηκε), του χτύπησε το κουδούνι λέγοντας του ότι έχει να λάβει επιταγή 1000 euro να κατέβει να την εισπράξει, ο οποίος πράγματι περίμενε κάποια λεφτά , κατεβαίνει και βλέπει μια γυναίκα η οποία του ζήτησε να δει στα λεφτά που είχε στην τσέπη του αν έχει κάποιο χαρτονόμισμα που να τελείωνε στο νούμερο 16 τότε θα κέρδιζε τα χρήματα. Ευτυχώς ο κ. Χρήστος δεν τσίμπησε αν και μεγάλος άνθρωπος γιατί αυτή είναι η λεία τους να βρίσκουν μεγάλους ανθρώπους που παραπλανούνται εύκολα, πιθανόν μόλις έβγαζε τα λεπτά από την τσέπη του να του τα άρπαζε και να γινόταν λαγός , κάτι υποψιάστηκε λοιπόν κλείδωσε την πόρτα της πολυκατοικίας με την τσιγγάνα μέσα και με τη βοήθεια ενός συγκάτοικου του ειδοποίησε την αστυνομία σε σύντομο χρόνο ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ και την συνέλαβε.
Τελικά αποδείχτηκε ότι είχε ξανά συλληφθεί για το ίδιο παράπτωμα ( κλοπή ) αλλά και για άλλες αξιόποινες πράξεις . Μπράβο κε. Χρήστο.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .


Δεν υπάρχουν σχόλια: